Met de billen bloot

photo by: www.kristelvanherpt.nl

Hoe ik een aantal geleden mijn BurnOut heb overwonnen.
Meer dan 6 jaar geleden leefde ik als een gevangene in mijn eigen lichaam, met suïcidale gedachten, een eetprobleem (boulimia) en was ik een pleaser.

Was altijd op zoek naar bevestigingen bij externen en negeerde ik de overduidelijke signs. Voelde me door niemand gezien of gehoord en voelde me niet thuis in deze soms koele wereld. Ik was altijd in oorlog met mezelf en de wereld.

Na de grote klap van mijn scheiding, financiële faillissement viel ik in de duisternis van een burn out. Voor de buitenwereld droeg ik overigens vaak een masker van een opgewekte, positieve, vrolijke Lynsey.
Er kwam noodzaak te pas en ik was het beu me zo te voelen. Er moest meer zijn dan hoe ik me voelde.

Dus, ik ging aan de slag met mezelf.
Ik kan je zeggen; de BurnOut was een kadootje!

In die reis naar jezelf (wat zeker niet zonder slag of stoot ging) ontdekte ik dingen bij mezelf die ik nog niet kende. Zoals mijn spiritualiteit waarin ik ontdekte dat ik highsensitive/heldervoelend ben. (een sterk ontwikkelde intuïtie)
Ik ben er overigens van overtuigd dat iedereen zijn/haar inituïtie kan ontwikkelen.

Alle puzzelstukjes vielen op zijn plaats. Er ging een nieuwe wereld voor me open en er ontstond een nieuw (herboren) IK.
Een positieve vrolijke ik, met een heel andere mindset, die het mooie van de wereld weer ziet. Sinds een aantal jaar voel ik de pure liefde en kracht in mezelf, maar ook voor elk ander.
Dit is tevens de reden dat ik met coaching Beyoutifulmind ben gestart.

Ik zie en ervaar dat er noodzaak is op deze wereld en als ik daar een steentje aan kan bijdragen om de rust, liefde van jezelf weer in je te laten voelen door bewustwording, mindset en inzicht ben ik een dankbaar mens.

6 stappen om je authenticiteit weer terug te vinden:

  • Bewustwording
  • Acceptatie
  • efficient je tijd inplannen
  • Focus/Discipline
  • Kies bewust je omgeving
  • Meditatie

Op deze foto’s  zie ik een puur liefdevol, positief sterk ontwikkelde vrouw die haar doelen najaagt.
Daar ben ik freaking trots op, want ik heb onwijs hard gewerkt om die persoon te worden.
De Boudoir shoot was eng, spannend, out of my comfortzone, maar deze shoot voelt als een overwinning.
Met dat gevoel heb ik dagenlang in een soort van roes rond gelopen.

photo by Kristel van Herpt


Nu kan ik niet wachten welke belemmerende gedachte de strijd met mij durft aan te gaan,  zodat ik het overwinnaarsgevoel weer mag ervaren.

Geloof me dat gevoel is verslavend. Elk belemmerende gedachte is een gift om de strijd aan te gaan, naar het overwinnaarsgevoel. Wij mensen houden van waardering in een prestatie.

Niks is toch mooier als je voor jezelf weet te presteren dat je de strijd met je belemmerende gedachten hebt overwonnen, en je daar een enorme waardering voor krijgt in de vorm als overwinnaarsgevoel.

Het is werkelijk power, wat iets doet met je mind en met je innerlijke kracht.
Dus, elk belemmerende gedachte is Mindfuck.

En, vergeet ook niet: Jij bent je gedachten niet. Je neemt ze waar!
Je kracht vindt je in de duisternis, in de belemmerende gedachten.

So, for the ones who’s living in that darkness right now…..don’t ever give up!
Ik kan je daarmee helpen!
Net zoals ik een coach had, kan ik jou ook coachen.Gun jezelf die reis naar je mooie zelf!

Xoxo Lynsey


Categorieën: Uncategorized