Wat is NEI

Met Nei therapie gaan we in jouw onderbewustzijn op zoek naar de oorzaak van je klachten. We gaan de onverwerkte emoties opsporen en loskoppelen.

NEI therapie combineert reguliere psychotherapie, NLP en Oosterse Geneeswijzen. NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie of ook wel Neuro Emtioneel Inzicht genoemd, en werkt met energiebanen, vergelijkbaar met acupunctuur. Deze methode helpt om emotionele problemen, lichamelijke klachten en onverwerkte emoties vanuit het onderbewustzijn op te lossen.

Met NEI therapie ga je snel naar de kern van je klachten, zonder eindeloze praatsessies of het herbeleven van trauma’s. Klaar voor een diepere aanpak? Zet de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven!

Nei werkt vrijwel voor alle klachten op fysiek, mentaal en energetisch niveau.

Weet je niet zeker of ik je kan helpen bij jouw klacht? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op via info@beyoutifulmind.nl of via een van onderstaande buttons.

Wat is een Biotensor?

Om de blokkades in je lichaam op te sporen, gebruik ik een biotensor. Deze “toverstok” is een energetisch meetinstrument dat contact maakt met je onderbewuste, waar emoties, trauma’s, belemmerende overtuigingen en saboteurs liggen opgeslagen. Dit kan allemaal bijdragen aan je klachten.

Geen zorgen, er komt niets geks bij kijken. Tijdens een sessie stel ik je eenvoudige vragen terwijl de biotensor de energetische reacties van je lichaam meet. Het apparaatje reageert met een ‘ja’ of ‘nee’ beweging, wat aangeeft waar de emoties zich vastgezet hebben. Jij hoeft alleen maar ontspannen in de stoel te zitten.


NEI CONSULT

Tijdens een consult gaan we met de biotensor onverwerkte emotionele blokkades op celniveau opsporen die op bepaalde orgaanpunten vast zijn gaan zitten en kijken we wat de onderliggende boodschappen zijn van je eventueel fysieke en/of mentale klachten. Er zijn geen lange praatsessies nodig en trauma hoeft niet worden te herbeleefd!
Ook geschikt voor baby’s en kinderen.

Het loskoppelen van deze emoties doen we direct in de sessie, waardoor je fysieke/mentale klachten op energetisch niveau gaat helen dmv je zelfhelend vermogen. 

Na het loskoppelen begint de integratie periode. Het kan zijn dat emoties/klachten in het beginsel juist naar boven komen omdat ze gezien willen worden, maar ook omdat de cellen de tijd hebben om het oude te vernieuwen. Dat kan voelbaar zijn.

Soms is 1 consult voldoende, maar voor een optimaal resultaat kan het zijn dat je 2 tot 3 sessies nodig hebt. 

Een consult kan online, offline op afstand of op locatie.

NEI HEALING CONSULT: €65,00 (Dit tarief is tijdelijk tm dec, daarna €99,99)
– 60 minuten
– Online, Offline of op locatie
– Per half uur extra €32,50 

NEI HEALING PAKKET: €175,00 (Dit tarief is tijdelijk t/m dec, daarna €280,00)
– 3 sessies van 60 minuten 
– Er zit 2 a 3 weken tussen de volgende NEI sessie
– Online, Offline of op locatie
– Per half uur extra €32,50
– Mogelijkheid tot 2 termijnen. (1e termijn bij aanvang en 2e termijn uiterlijk tot de laatste sessie)