h1R8csmA

Mijn naam is Lynsey

Ik weet hoe het voelt om op een kruispunt te staan, je even verloren te voelen, of eenzaam te voelen. Jaren geleden liep ik tegen een burn out aan, depressie, destructieve gedachten, eetstoornis. Doormiddel van alternatieve geneeswijzen heb ik mijn weg weer terug gevonden.

Door de kennis en ervaring die ik heb opgedaan wordt ik intens gelukkig om mijn tools over te dragen en te mogen zien hoe jij weer van binnenuit gaat stralen, meer in verbinding komt met jezelf, de innerlijke rust ervaart, zelfliefde voelt, verlichting en verzachting mag ervaren in bewustwording. Het leven als plezier gaat ervaren. Ik weet ook hoe die kant van de medaille voelt en dat gun ik jou ook!

Heling is niet alleen een mega kado voor jezelf, maar ook voor de wereld, je omgeving, het collectief en niet te vergeten onze kinderen. Zij zijn de toekomst.

Mijn missie is duidelijk geworden en ben cursussen gaan volgen, zoals NLP Practioner, Holistische EMDR, Kundalini Flow Activation, EGT Energetische Gezinstherapeut-NEI.

Met een luisterend oor, mijn kennis, optimisme, tools en positiviteit begeleid ik jou graag in jou zoektocht naar antwoorden en inzichten. 

Ben jij klaar om de stappen te maken naar jou mooie leven?

Liefs Lynsey xox